Back home

Na 410 dagen zit het avontuur er weer op en zijn we weer terug in Nederland. Van 7 juli 2012 tot en met 20 augustus 2013 zijn we op reis geweest en hebben we een fantastische tijd gehad. Nu is het weer omschakelen en moeten we vooral erg wennen om weer in Nederland te zijn.

Amsterdam

De eerste dagen beseffen we nog niet helemaal dat we weer thuis zijn en dat het avontuur over is. We voelen ons toerist en hebben nog niet zo het gevoel dat we hier weer jaren gaan wonen. Zo lopen we bijna een week door Amsterdam, als een soort toerist in eigen stad. Natuurlijk is er ook wel wat veranderd in Amsterdam, het Rijksmuseum is bijvoorbeeld eindelijk weer open en we gaan verder op verkenning om te zien wat er allemaal is veranderd in de stad. Na een week beseffen we weer dat we thuis zijn, dat de reis is afgelopen en dat we verder gaan met ons leven, een fantastische ervaring rijker.

Na 14 maanden reizen wordt het ook weer tijd dat er geld verdiend moet worden en dus gaan we beide weer op zoek naar een baan. Die vinden we allebei sneller dan verwacht, Mariska kan terecht bij haar eerste werkgever en Sebastiaan gaat weer aan de slag bij een bank. De laatste week van september zullen we ons beiden weer melden op kantoor, om weer te gaan werken.

Kreta

Als we beide ons contract hebben getekend duurt het nog precies anderhalve week voordat we weer moeten beginnen met werken. Een mooie tijd dus om nog even op vakantie te gaan. Op maandag boeken we een ticket en op dinsdag vliegen we naar Kreta, waar we terugkijken op een fantastisch jaar en vooruit kijken op wat ons te wachten staat. Maar we doen vooral heel weinig… we slapen uit, liggen op het strand, eten broodjes in Toedeledokie-Cafe, drinken drankjes in dezelfde bar, gaan heerlijk uit eten en hebben vooral heel veel plezier. Na 7 dagen relaxen komen we opgeladen weer terug in Amsterdam, voelt het weer als thuis, schrijven we de blogs af en sluiten daarmee nu echt een supermooie 14 maanden af. Tot de volgende reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.