Een naambordje met jouw naam?

In de late namiddag arriveren we op het ‘ busstation’ van Phnom Phenn. Tot onze grote verbazing staat er een tuktuk driver met de voor- en achternaam van Sebastiaan te wachten bij de bus. Dat is vreemd. We hebben online wel een hotel geboekt, maar het hotel nooit laten weten waar of hoelaat we aankomen. Navraag bij het mannetje leert dat hij ons naar een heel ander hotel wil brengen dan dat wij geboekt hebben.Wij hadden nog niet eerder met dit fenomeen te maken gehad. Door ons vorige hotel of de busmaatschappij die ons naar Phnom Phenn brengt, is de naam van Sebastiaan verkocht. In de hoop dat we mee zouden gaan met de desbetreffende tuktuk driver naar het hotel waar hij commissie over ontvangt.

Bizar verschijnsel, maar goed om te weten dat als je je hotel niets hebt laten weten, je naam verkocht is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.