Video: Met de helikopter over Angkor Wat

In Siem Reap besloten we onszelf te verwennen met een helikoptervlucht over Angkor Wat. We worden voor ons hostel opgehaald en naar het vliegveld gebracht, waar de piloot en helikopter al klaar staan. Als we een safety briefing hebben gehad mogen we voorin in de helikopter gaan zitten. We stijgen op en zien vrijwel meteen de eerste tempels liggen. Vanuit de lucht is het prachtig om al die tempels te zien! We zien alle tempels die we bezocht hebben en de wat meer remote gelegen tempels, maar ondertussen kunnen we moeilijk bepalen of het nou leuker is om de tempels te zien of voor het eerst in een helikopter te zitten. De vlucht is kort maar fantastisch en zeker de moeite waard. Veel te snel zetten we de daling weer in en landen we op het vliegveld, twee super gave ervaringen rijker.

Comments are closed.